Изберете правилния акумулатор

Изберете правилния акумулатор


Каталог за акумулатори, ще намерите тук

Автомобилни акумулатори – изберете правилния акумулатор за автомобила си.

Изберете правилния акумулатор от Акумулатори Пловдив лого

Един от най-важните компоненти в устройството на всеки автомобил безспорно е акумулаторът. При неизправност на тази част подкарването на колата би било невъзможно.

Акумулаторът за кола, подобно на всяко друго нещо в живота, се разваля и в един момент се налага подмяна, която обаче не бива да ви плаши.

В https://www.akumulatori-plovdiv.com/ на вниманието на нашите клиенти се предлагат различни модели от лицензирани доставчици, които гарантират качество и прецизна работа на акумулаторите.

Закупуването на акумулатор за кола никога не е било по-лесно и бързо при нас.

Изберете правилния акумулатор зададен по спецификация отговаряща на автомобила ви !!!

Акумулатор за кола от Акумулатори Пловдив – сигурно пътуване без неприятности.

Важно е да се знае :

Важно е да знаете точно какъв размер и какъв тип захващане са подходящи за вашия автомобил, тъй като нестабилното прикрепяне на акумулатора за кола и произтичащите от това вибрации могат значително да скъсят живота му.

Капацитетът на акумулатора за кола, който се измерва в ампер-часове (Ah), ви дава информация за това колко време може конкретно устройство да отдава заряд.

Но най-голямото число невинаги е най-добро за вашия автомобил, затова изберете внимателно оптималния капцитет за превозното средство, което управлявате според спецификацията за автомобила ви.

Стартовият ток на акумулаторите за кола указва какъв ще е токът при по-ниски температури.

По-високият стартов ток е за предпочитане, тъй като гарантира безпроблемно стартиране при по-ниски температури и по-дълъг експлоатационен живот на батерията.

No comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button