Поддръжка на акумулатора 227

Поддръжка на акумулатора 227


Поддръжка на акумулатора 227 ви гарантира дълга експлоатация

Предлаганите от НАС гаранционно и след гаранционно сервизно обслужване и поддръжка покриват диагностика на електрическата система на автомобила и диагностика и поддръжка на акумулаторната батерия.

Диагностиката и анализът на дефекти се извършват с най-съвременната компютъризирана техника от квалифициран персонал с дългогодишен опит.

Често срещаните проблеми с акумулатора на автомобила се проявяват в следствие на неизправности и неправилно функциониране на електрическата система.

Ние ви препоръчваме профилактично да контролирате нейното състояние, както и състоянието на батерията поне всеки 6 месеца.

Поддръжка на акумулатора 227

Поради все по-високата сложност на електрическите инсталации на съвременните автомобили и наличието на деликатна електроника.

Съветваме ви да поверите контролните прегледи в ръцете на професионалисти, които разполагат с необходимия опит и техника.

Поддръжка на акумулатора 227 – Как се проверява зарядната системата на автомобила?

Специалистите ни извършват диагностиката на зарядната система на автомобила посредством специализирани електронни уреди.

За установяване на изправността на зарядната система е важно да се установи дали стартера на автомобила функционира правилно, дали няма нежелана и ненормална консумация на енергия и дали зарядната система на автомобила зарежда акумулатора правилно от 13.8V до 14,8 V

Уредите за диагностика се свързват към изводите на акумулатора и се замерват нужните параметри в покой, при работещ двигател и при работещ двигател със товар от често използвани консуматори (осветление, климатична система, аудио система и д.р.).

Уредът автоматично сверява измерените стойности с номиналните при изправна батерия и дава индикация за състоянието на АКУМУЛАТОРА.

Поддръжка на акумулатора 227

Основните показатели за изправността на батерията е дали тя е в състояние да акумулира енергия.

Съхранява за определено време и да я отдава при определени параметри.

Качественото измерване и проверка на тези параметри е почти невъзможно в домашни условия от неквалифициран персонал и без специализирани уреди.

Ние разполагаме с необходимата техника и квалифицирани кадри за тази цел.

Замерванията могат да се извършат на място за няколко минути. 

С помощта на електронен уред се измерва напрежението в батерията в покой, при стартиране на автомобила и при работещи консуматори.

При батерии с не капсуловани кутии, при които техникът има достъп до електролитът на батерията, се извършва и замерване на гъстотата на електролита със съответния уред.

Данните за гъстотата на електролита могат да дадат ценна информация за състоянието на батерията.

На базата на тези данни, техникът може да направи заключение за състоянието на акумулатора и да предприеме евентуално необходимите мерки за възстановяването му или подмяната с нов.

Поддръжка на акумулатора – ЗАЩО?

На базата на богатия си дългогодишен опит в продажбата на акумулаторни батерии и тяхната поддръжка.

Препоръчваме на клиентите си профилактично да проверяват състоянието на акумулатора и електрическата система на автомобила поне два пъти в годината.

Често неизправностите в електрическата система настъпват постепенно и незабележимо за водача и водят до неправилно зареждане или разреждане на акумулатора.

Това може да причини дълбоко разреждане на батерията, което води до съкращаване на живота и.

Затова ние от Акумулатори Пловдив предлагаме на клиентите си безплатни контролни прегледи на акумулатора и зарядната система на автомобила.

Дори ако не сте закупили батерията си от нас обаче, сте добре дошли.

Символичната цена на прегледа може да Ви спести много време, главоболия и средства.

Ако все пак се окаже, че имате нужда от нова батерия, ще решим проблема Ви превантивно като я подменим на място с нова от богатата ни продуктова гама.

Поддръжка на акумулатора 227

Можем да извършим Доставка, монтаж и заверка на гаранционна карта на адрес за гр.Пловдив и околността денонощно.

Доставка на акумулатор с включен монтаж от специалист за Пловдив и околността

Новият Ви акумулатор ще бъде доставен от специалист на  Акумулатори Пловдив който ще демонтира старата Ви батерия, монтира и тества новата.

Ще попълни коректно гаранционната карта на акумулатора, който е монтирал в автомобила ви.

Помощ за акумулатор 24/7

Иван НасковAuthor posts

Avatar for Иван Насков

Акумулатори Пловдив

1 Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *