Подаване на ток 24/7 - денонощно Пловдив

Подаване на ток 24/7 - денонощно Пловдив


Подаване на ток за гр. Пловдив и Ам Тракия Денонощно!

Подаване на ток

Автомобилния парк в България днес се състои предимно от стари автомобили, внесени втора ръка от европа.

Резонно и повечето акумулатори, които използват шофьорите у нас са евтини, купени секънд хенд и не поддържани.

Заради всичко това често ни се случва да останем без ток в акумулатора и да закъсаме във възможно най-неподходящия момент.

Заради натоварения трафик, скъпите горива, задръстванията и факта, че често се налага да използваме рядко колата си за придвижване в града или извън него, акумулаторите регулярно се разреждат и отказват да работят.

Друг минус е и шофирането предимно на къси разстояния в градски условия, задължението да караме колата с включени фарове дори в светлата част на денонощието, забравените включени светлини, радио, аларма или други фактори, водещи до изтощаването на акумулатора.

Подаване на ток

Проблемът е особено неприятен, когато се случи през зимните месеци.

Ако автомобилът ви откаже да запали, не правете грешката да се опитвате сами да решавате проблема си.

Некачественото подаване на ток от кола на кола с евтини кабели, купени от хипермаркет, зареждането на акумулатора със зарядно с недоказан произход, размяна на акумулатори между две превозни средства с цел запалване, както и всякакви други самодейни дейности по подаването на ток, често водят до проблеми, които ще ви костват много средства, време и нерви, докато ги разрешите.

Потърсете нашите специализирани услуги чрез контактната форма в интернет на адрес//www.akumulatori-plovdiv.com/ и нашият мобилен дежурен екип ще ви се притече веднага на помощ.

Ние разполагаме с нужната професионална техника, както и с екип от квалифицирани специалисти, които ще подадат своевременно и качествено ток на вашето превозно средство, при това при пълни гаранции и в максимално кратък срок.

В същото време, цените, които предлагаме са едни от най-атрактивните на пазара у нас, така че да не затрудняваме излишно и без това попадналите в проблемна ситуация шофьори.

За ваше удобство нашите дежурни екипи работят денонощно и ежедневно без почивен ден.

Ние винаги сме в готовност да подадем стартов ток на вашия автомобил, за да се върне той на пътя и да бъде готов да ви служи отново и безпогрешно.

Ние използваме само професионални кабели и техника с доказани качества и с пълни гаранции, така че когато подадем ток към вашия акумулатор, това се прави качествено и без вредни въздействия върху вашата собственост.

Екипът ни е в състояние да подаде професионално ток на всеки лек, лекотоварен или тежкотоварен автомобил.

Специализираната техника ни позволява да заредим вашия акумулатор, като при това сте застраховани от повреда на бордовия компютър на колата, което често се среща при аматьорски „спасителни акции“ по подаването на стартов ток.

Помнете, че екипът, на www.akumulatori-plovdiv.com е винаги на ваше разположение, но в същото време не забравяйте да се грижите регулярно за вашия акумулатор и да осигурите неговата адекватна и своевременна поддръжка, за да не се окажете неприятно изненадани.

Много хора се предоверяват на знанията и способностите си и се опитват да решат сами проблемите си при липсата на ток в акумулатора и при запалването на колата.

В тази ситуация обаче рискувате да изгорите стартера, да останете съвсем без ток и да не можете да потеглите.

Ние предлагаме евтино и професионално решение на проблемите ви със запалването!

Нашите специализирани сервизи за акумулатори са на ваше разположение денонощно.

Експресно отстраняване на неизправности с акумулатор 0896 01 33 99

Смяна на акумулатора на място или подаване на стартов ток 0896 01 33 99

Доставка и монтаж на автомобилен акумулатор на място 0896 01 33 99

Ремонт на акумулатори 0896013399

Подаване на ток за гр. Пловдив и Ам Тракия Денонощно! пътна помощ денонощно, ще се отзовем

Подаване на ток

Иван НасковAuthor posts

Avatar for Иван Насков

Акумулатори Пловдив

No comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *